Pamela Anderson érdekes viszonya a melleivel

Vágólapra másolva!
A Baywatch sztárja elárulta, hogy még a férfiakkal sem volt olyan nehéz a kapcsolata, mint saját melleivel. A szőke modell élete örök harc a két szilikoncsodával, és mivel nagyobb gondja nincsen, erről mesélt a Heat magazinnak.
Vágólapra másolva!

Élete legnehezebb kapcsolatáról vallott Pamela Anderson, aki elárulta, hogy saját mellei jelentik a legnagyobb problémát mindennapjaiban. A Baywatch sztárja elmondta, ha megkérdezik arról, hogy mi a legjobb és a legrosszabb dolog az életében, akkor mindkét esetben csak a mellei jutnak eszébe. A szilikonnal felturbózott szexszimbólum ugyanis büszke világszerte híres kebleire, de van olyan nap, amikor egyenesen utálja őket.

"Néha nagyon nehéz elviselni, hogy ekkora melleket kell viselnem" - mesélte a modell, aki jelenleg ismét a rockzenész Tommy Lee-vel él együtt. "Persze amikor a férfiak utánam bámulnak, akkor nagyon büszke vagyok. Ez egy igazi 'szeretlek is, meg nem is' kapcsolat a melleimmel."

A szőke szépség, aki két gyerek után is megtartotta tökéletes alakját, azt is elárulta, hogy nagy szerencséje van genetikai adottságaival. "Egy nőnek nagyon nagy feladat, hogy az idő múlásával is megőrizze szépségét" - mondta. "Nekem például a bőrömmel hatalmas szerencsém van, mivel anyámnak sosem volt narancsbőre, és nagyon remélem, hogy én is örököltem ezt a remek tulajdonságát. Egyelőre úgy látszik, nincs miért aggódnom."