Sheryl Crow nem adja fel

Vágólapra másolva!
Elképesztő optimizmussal igyekszik Sheryl Crow túllépni nehéz helyzetén. Azok után, hogy nemrég faképnél hagyta őt vőlegénye, majd nem sokkal később daganatot találtak a mellében, az énekesnő még mindig csak pozitív gondolatokat osztott meg rajongóival.
Vágólapra másolva!

Azóta, hogy súlyos betegsége kiderült, Sheryl Crow először küldött üzenetet rajongóinak, amelyben kijelentette, hogy idén nyáron már visszatér a színpadra. A műtét - amely nemrég volt -, a hírek szerint remekül sikerült, most még sugárkezelés vár az énekesnőre, aki azt ígérte, hogy június 12-én elkezdi turnéját Indianapolisban. Üzenetében a popsztár mindenkit igyekszik megnyugtatni, humorosan fogja fel helyzetét, és hihetetlen optimizmusról tesz tanúbizonyságot.

"Csak arra várok, hogy nyár elején megkezdhessem a turnét" - olvasható Crow nyilvános üzenetében. "Amikor koncertezem, az a legboldogabb idő számomra, és idén nyáron minden este egy újabb ajándék lesz, amikor hálát adhatok azért az életért, ami megadatott nekem. Ez az év nem úgy indult, ahogy terveztem, a mellrák nem szerepelt a 2006-os terveim között, de most mégis így alakult. Új kihívások elé kerültem, mindent abba kellett hagynom, de most csak azon vagyok, hogy új erőre kapjak, és visszatérjek. Alig várom a pillanatot, hogy megint találkozhassak veletek. Vigyázzatok magatokra! És lányok! Menjetek el szűrésre!"