Eljegyezték Nicollette Sheridant

Vágólapra másolva!
Valóban született feleség lehet a népszerű amerikai sorozat rosszlányából, ugyanis Michael Bolton megkérte a színésznő kezét, aki azonnal igent mondott. Ez lesz a színésznő második házassága.
Vágólapra másolva!

A világhírű énekes már másodszor melegedett össze a szőke szépséggel, ugyanis a kilencvenes évek elején Michael Bolton és Nicollette Sheridan már jártak együtt, kapcsolatuk azonban hamar véget ért. Többek között azért, mert a színésznő ekkor még karrierje elején járt, és mivel 1992-ben ért véget előző házassága Harry Hamlinnel, nem akart tartósabb viszonyba keveredni.

Tavaly viszont újra egymásra találtak és úgy tűnik, kapcsolatuk komolyra fordult, ugyanis Nicole az idei Oscar-díjátadó utáni partin egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg. Persze azonnal felröppent a hír, miszerint eljegyzés történt a közelmúltban.

A találgatásoknak immár vége, ugyanis a színésznő szóvivője tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy Michael Bolton valóban megkérte a Született feleségek sztárjának kezét, aki azonnal igent mondott. Az esküvőről azonban még nem beszéltek, mivel mindketten el vannak foglalva munkájukkal, de reményeik szerint még idén összeházasodnak majd. Korábban Bolton is élt már házasságban, közel 15 évig volt együtt Maureen McGuire-el, akitől három gyermeke is van.