Mellrákkal operálták meg Sheryl Crow-t

Vágólapra másolva!
Tragikusan indult ez az év Sheryl Crow számára, akit éppen az esküvője előtt hagyott el vőlegénye, és a múlt héten kiderült, hogy mellrákban szenved. Az egyetlen szerencse, hogy a 44 éves énekesnőnél még időben diagnosztizálták a betegséget.
Vágólapra másolva!

Sheryl Crow szóvivője csak a hétvégén erősítette meg hivatalosan, hogy az énekesnőt mellrákkal műtötték meg a múlt héten, szerdán. A bulvárlapok már akkor cikkeztek arról, hogy Sheryl kórházba került, de csak később tudhattuk meg a teljes igazságot. A szóvivő nem nyilatkozott részletesen, de annyit elárult, hogy miután rákos daganatot találtak az énekesnő mellében, műtéti beavatkozásra volt szükség. Szerencsére még időben fedezték fel a betegséget, így Sherylnek nagyon jó esélye van a teljes gyógyulásra.

"A műtét gyorsan és sikeresen zajlott, Sheryl most lábadozik. Orvosai szerint szinte biztosan állítható, hogy hamarosan teljesen felépül, de tavaszra tervezett amerikai turnéját kénytelen lesz elhalasztani, mivel sugárterápián kell részt vennie a következő hetekben" - tette hozzá a szóvivő. A rajongói oldalakon máris számos együttérző üzenet jelent meg, mindenki csak abban reménykedik, hogy az énekesnő hamar felépül.