Ralph Fiennest kirúgta a barátnője

Vágólapra másolva!
Egy titkos viszony vetett véget Ralph Fiennes 11 évig tartó kapcsolatának. A 43 éves színész titokban egy román énekesnővel lépett félre, több mint két éven keresztül. Amikor a szerető kirámolt, Raplh élettársa, Francesca Annis azonnal kidobta a férfit.
Vágólapra másolva!

Nem maradt túl sok esélye magyarázkodni Ralph Fiennesnak, amikor kiderült, hogy titkos viszonya van egy énekesnővel. Cornelia Crisan, a 31 éves román előadóművész (aki mellesleg közel 30 évvel fiatalabb, mint Ralph kedvese) megelégelte ugyanis, hogy csak második lehet a színész életében, és mindent kitálalt titkos viszonyukról. Állítása szerint londoni házában két éven keresztül jelent meg rendszeresen Fiennes, és ő annyira szerette a férfit, hogy nem tudott neki nemet mondani. A színész nem akarta otthagyni barátnőjét titkos viszonya miatt, de azt nem tudni, hogy a szerető miért állt nyilvánosság elé ezzel a kínos történettel.

Az mindenesetre biztos, hogy Francesca Annis nem akart többet tudni, és azonnal kidobta házából Ralphot. Közel 11 éves kapcsolatuk ért véget ezzel, 1995-ben, a Hamlet című film forgatásán szerettek egymásba. Kilenc év után Ralph új utakat keresett, és most rajtakapták. Annis szóvivője kedden hivatalosan is megerősítette a hírt, de nem fűzött hozzá kommentárt.