Vágólapra másolva!
Megdöbbentő történeteket mesélt egy kórházi ápoló, aki neve elhallgatását kérte, mivel elvileg titoktartásra kötelezték a Los Angeles-i UCLA Medical Center dolgozóit. Állítólag Britney Spearst sokkal jobban érdekli a császármetszés miatt a hasán keletkezett heg eltüntetése, mint a saját kisfia.
Vágólapra másolva!

Múlt héten még arról adtunk hírt, hogy Britney euforikus állapotban van, és férje, Kevin Federline is nagyon boldog, amiért egészséges kisfiuk született. Az énekesnő saját honlapján közleményben köszönte meg a jókívánságokat, és csak annyit írt: "mindenki boldog és egészséges". Eltelt egy hétvége, és máris változott a helyzet, a popsztár ugyanis nem élvezi úgy az anyaságot, ahogy azt eddig mutatta. A kiszivárgott pletyka szerint Britney már egyáltalán nem törődik a gyermekével, szinte mindent Kevin csinál, még szoptatni sem akarja, pedig bőven van anyateje.

Állítólag az énekesnő meglátva a hasán lévő heget - amely annak a császármetszésnek a nyoma, amely a fájdalommentes szülést biztosította a félős pophercegnő számára -, teljesen kiborult, és napok óta csak azzal van elfoglalva, hogy plasztikai műtétekről gyűjt információkat, amellyel eltüntetheti a műtét nyomát hasáról. Az ápoló, aki titokban nyilatkozott, azt is elmondta, hogy Britney fiát, Prestont kezdte el hibáztatni a heg miatt, és egyáltalán nem is törődik vele, még szabad idejében is videojátékozik inkább.

Minden munkát a nővérek és az apa végez, illetve Britney anyja is kiveszi a részét a napi teendőkből, mert nagyon élvezi a nagymama szerepet. A popsztár azonban teljesen közönyössé vált a saját fiával szemben, az is könnyen lehet, hogy szülés utáni depresszióban szenved. A titoktartási kötelezettség a kórház minden dolgozójára vonatkozott, így a neve elhallgatását kérő ápoló nagy kockázatot vállalt, hogy elmesélte ezt a történetet, de véleménye szerint fontos, hogy ilyen dolgokról is tudjanak az emberek, nemcsak azt a hamis képet, amit mutatni szeretnének magukról a hírességek.