A részeg Matt LeBlanc kalandja a sztriptízbárban

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok című sorozat Joey-jaként elhíresült, később saját sorozatot készítő Matt LeBlanc a nyilvánosság előtt kért bocsánatot feleségétől és kislányától, mert részegen egy táncosnővel került túl közeli kapcsolatba.
Vágólapra másolva!

A nyilvánosság bevonásával kért bocsánatot Matt LeBlanc feleségétől és kislányától, amiért nemrégiben túl görbére sikerült egy éjszakája. A sármos színészt a barátai "rángatták el" egy éjszakai klubba, egy tíznapos kanadai motortúra során. LeBlanc elmondása szerint tíz részeg haverjával ment be a bárba, és bizony ő sem volt már a helyzet magaslatán. Ekkor az egyik táncoslány felismerte a színészt, és megkérte, hogy igyon vele valamit, a barátok persze azonnal fűteni kezdték a hangulatot.

A lány hamarosan a lényegre tért, 54 dollár ellenében egy privát táncot ajánlott fel Mattnek, aki nem tudott ellenállni az ajánlatnak. "Teljesen rám mászott. Én részeg voltam, ez a lány pedig átlépte azokat a határokat, amelyeket a táncosok általában nem szoktak átlépni. Az ölembe ült, a melleit az arcomba nyomta, és a kezeimet a testére rakta. Ha józan vagyok, talán hamarabb rájövök, hogy ez már túl sok. Figyelmetlen voltam, és olyan szituációba kerültem, ami szégyellni való a családom előtt. Hamar rájöttem, hogy el kell tűnnöm, de teljesen bolondot csináltam magamból. Szégyellem magam" - mondta Matt LeBlanc a görbe estére visszaemlékezve.

Matt felesége, Melissa, és 18 hónapos lányuk, Marina most igen kellemetlen történet kapcsán kerültek középpontba, ugyanis a színész a nyilvánosság előtt kért bocsánatot, ha már lebukott.