Katie Holmes elmenekült Tom Cruise elől

Vágólapra másolva!
Cruise lehetetlen helyzetbe hozta újdonsült szerelmét, arra kényszerítve, hogy elszaladjon előle: Oprag Winfrey beszélgetős műsora volt a kellemetlen jelenet helyszíne.
Vágólapra másolva!

Miután Cruise ország-világ előtt megvallotta a szépséges színésznő iránt érzett szerelmét, és már a házasságkötésükről kezdett kérdezősködni a műsorvezető, Cruise hátrament a színfalak mögé, hogy piruló kedvesét is felvigye a kamerák elé: "Megyek, idehozom, szégyenlős" - mondta a műsorban. Ám Holmes kisasszony nem a kamerák miatt menekült el szerelmétől. Saját bevallása szerint rajongója a népszerű műsorvezetőnek, Oprah Winfrey-nek, és félt attól, hogy példaképével élő műsorban találkozzon.

Forrás: Red Dot

A 42 éves Tom és a 16 évvel fiatalabb kedvese



Katie-nek nincs lelkiismeret-furdalása, amiért szakított vőlegényével, Chris Kliennel, még annak ellenére sem, hogy Tom Cruise-zal már néhány hét múlva nyilvánosan is együtt voltak. Nem bánja, hogy ennyire gyorsan zajlottak az események, nyilatkozta: "Nincs lelkiismeret-furdalásom, nem bánok semmit, semmi rossz nem történt. Megtanultam, ha merész álmaid vannak, mindent meg kell tenned, hogy elérhesd őket - és akkor semmi sem lehetetlen."