Vágólapra másolva!
Nincs könnyű dolga Antonio Banderasnak, hogy boldoggá tegye feleségét. Melanie Griffith ugyanis az utóbbi időben úgy szeretné feldobni szerelmi életüket, hogy szerepjátékokat játszanak a hálóban, így a spanyol színésznek gyakran Zorro álarcát kell felöltenie.
Vágólapra másolva!

Antonio Banderas, aki nemrégiben arról panaszkodott, hogy a legújabb Zorro film forgatásán szembesült azzal, hogy már sokkal nehezebben bírja az akciójeleneteket, és a fekete maszkos hőssel is sokkal nehezebben azonosul, úgy tűnik, nem tud szabadulni Zorro árnyékától. Felesége, Melanie Griffith ugyanis rajong a titokzatos hősért. Már a Zorro álarca után is hónapokig ez volt a slágertéma otthon, most azonban Melanie imádata tovább fokozódott, miután szerelme másodszor is eljátszotta a magányos igazságosztó szerepét.

Forrás: MTI

A színész - bár eleinte furcsállotta a dolgot - nem érzi magát kényelmetlenül attól, hogy Melanie a fekete maszkos hősről fantáziál, elvégre mégis csak ő játssza Zorrót a filmvásznon. "A feleségem rajong Zorróért" - mesélte Antonio. "A forgatás után még a maszkot is meg kellett tartanom, és néha, ha együtt vagyunk, fel is veszem, mert Melanie imádja. A többit el tudják képzelni. Lehet, hogy ez kissé furcsán hangzik, de a feleségem majdnem annyira szereti Zorrót, mint engem."