Anastacia nőiesebb, mint valaha

Vágólapra másolva!
A nagyszájú énekesnő meglepő módon komoly nyilatkozatot adott nemrégiben egy televíziós műsorban, ahol arról beszélt, hogy betegsége után hogyan találta meg magát újra és hogyan lett sokkal erősebb, mint valaha.
Vágólapra másolva!

Anastaciánál 2003-ban diagnosztizáltak mellrákot, és az énekesnő fél évig teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Kemény küzdelmet vívott betegségével, de amikor felépült, úgy robbant be ismét a köztudatba, mintha semmi sem történt vissza. Az énekesnő nemrég egy televíziós műsorban nyilatkozva elmondta, hogy az elmúlt két év során nem csak a betegségével birkózott meg, hanem sokkal erősebbé vált, mint valaha is volt. Véleménye szerint csak egy rossz beidegződés az a gondolat, hogy a mellrák elrabolja a nőiességet. Bár alaposan legyengíti az embert, mindig ott a lehetőség, hogy talpra álljon és ne hagyja magát elveszni.

"Én is ezt tettem, és úgy érzem, soha nem voltam még olyan nőies, mint a betegségem óta. Nem hittem volna, hogy egy olyan végzetes betegség, mint a mellrák után még ezt tudom mondani, de most teljesen jól vagyok, szexisnek és sugárzónak érzem magam, a betegség nem tudta elvenni a nőiességemet. Ezért szeretném ezt mindenkinek hirdetni, mert én vagyok az élő példa arra, hogy a nők képesek felállni még egy ilyen nehéz helyzetből is" - nyilatkozta a valóban gyönyörű és szexis énekesnő, aki nemrégiben Kylie Minogue-nak is felajánlotta segítségét a rák elleni küzdelemhez.