Liz Hurley: Nem vagyok tökéletes

Vágólapra másolva!
A Bájkeverő sztárja elárulta, hogy már egyáltalán nem könnyű fenntartania azt a képet, ami tíz évvel ezelőtt kialakult róla. Ennek oka pedig nem csak az öregedés, hanem az, hogy Liz már nem is akarja magát formában tartani.
Vágólapra másolva!

Liz Hurley az egyik bulvárlapnak nyilatkozva elmondta, hogy tíz évvel ezelőtt, amikor híres lett a filmiparban, még tökéletesen elégedett volt a külsejével (amire elég sokat is költött, többek közt plasztikai beavatkozásokra is). Ma már nem tudja ugyanezt mondani a színésznő, akinek már van egy hároméves fia, Damian, és tudja, hogy a szülés után már semmi sem lesz a régi.

"Nincs is ezzel semmi baj, de néha azért elszomorít, hogy hiába van saját fürdőruha-márkám, a saját ruháimból semmit nem mernék már felvenni. Tudom, furcsán hangzik, de az idő múltával az ember egyre bizonytalanabb lesz a külsejével kapcsolatban. Ha mostanában tükörbe nézek, csak egy olyan nőt látok, aki sokat eszik, és nem edzi magát. Persze még mostanában is készülnek rólam bikinis fotók, de higgyék el, sokat kell retusálni azokat, hogy megfelelően nézzenek ki" - panaszkodott az exmodell.

A színésznő azt is elárulta, hogy minden nap megfogadja, hogy újra keményen edzeni kezd és visszanyeri régi formáját, de egyelőre nem tudta betartani ígéretét. Ráadásul az utóbbi években egyre jobban szeret enni, sok gyorskaját fogyaszt, és imádja a kolbászt, amely köztudottan nem egy diétás étel. "Azért hamarosan összeszedem magam. Kimegyek majd az utcára, és mindenkit azzal idegesítek, hogy ismét karcsú és szexis lettem" - ígérte Liz Hurley, bár azt nem tudta megmondani, hogy ez mikor fog bekövetkezni.