Kate Moss naplót ír az elvonókúrán

Vágólapra másolva!
A nemrégiben drogfogyasztás miatt botrányba keveredett topmodell az elvonókúrát választotta a börtön helyett, ahol naplót kezdett írni mindennapjairól és a leszokás nehézségeiről. Az írásra máris több kiadó pályázik.
Vágólapra másolva!

Kate Moss nehéz napokon esik át mostanában, hiszen Arizona állam egyik rehabilitációs központjában küzd a drogok ellen, hogy elkerülje a börtönt. A topmodell a botrány miatt szinte minden eddigi munkáját elveszítette, ami komoly felháborodást okozott a hírességek körében. Sharon Stone és Elton John is védelmében vette a bajba jutott Kate-et, akik szerint a divatcégek viselkedése álszent és elítélendő.

Kate azonban most nem is munkáival van elfoglalva, hiszen állítása szerint szörnyű kínokon megy keresztül. Ebben a tragédiában több kiadó is üzletet lát, ezért nemrégiben a Bertelsman és a Simon and Schuster ügynökei is felkeresték az elvonón, hogy arra kérjék, írjon naplót a rehabilitációs központban eltöltött napjairól, amelyet majd könyv formájában szeretnének megjelenteti. Mivel Kate jelenleg minden komolyabb munkáját elvesztette, igent mondott, és minden este tollat ragad, hogy a drogfüggőségről meséljen.

Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy hollywoodi film is készülhet Kate Moss tündökléséről és bukásáról, de a producerek szerint meg kell várni a "happy endet", vagyis a sztori csak akkor adható el, ha a topmodell újra egészséges lesz. Úgy tűnik, ezek a lehetőségek erőt és reményt adtak Kate-nek, aki az ápolók szerint is elszántan küzd a gyógyulásért.