Mariah Carey nem hisz az egyéjszakás kalandokban

Vágólapra másolva!
Bár az énekesnő klipjeiben rendszerint szexis rosszlányként tűnik fel, a magánéletben Mariah Carey egyáltalán nem hisz az egyéjszakás kalandokban, és véleménye szerint a szabad szerelem csakis káros lehet.
Vágólapra másolva!

Mariah szerint napjaink nagy szerelmi szabadossága sokkal károsabb, mint gondolnánk. Ezt annak kapcsán mondta, hogy kiderült, testvére, Alison minden útjába kerülő férfival összeszűri a levet, és a kábítószereket sem veti meg. "Elítélem, amit Alison tesz, szerintem csak a saját életét teszi tönkre ezzel a felelőtlen viselkedéssel" - nyilatkozta Carey. "Egyáltalán nem helyeslem, ha egy nő nem válogatja meg a szexpartnereit, persze lehet, hogy pillanatokra jobban érzi magát, de rámehet az élete, és romba dönti a saját önbecsülését. Én ezt a saját családomban látom, szóval tudom, miről beszélek."

Az énekesnő szerint a férfiak már azt is célzásnak veszik, ha csak kedvesen néz rájuk egy nő. "Én sokkal jobban szeretek melegekkel bulizni, mert ott nincs kínos félreértés egy kedves szó vagy pillantás miatt" - tette hozzá. "Lehet, hogy meglepő, de annak ellenére, hogy sok férfival jártam, csupán öttel feküdtem le közülük, és ezt egyáltalán nem bántam meg."