Demi Moore és Ashton Kutcher összeházasodott

Vágólapra másolva!
Most megtörtént, amiről a hollywoodi pletykalapok már olyan sokat cikkeztek: a hétvégén titokban összeházasodott Demi Moore és Ashton Kutcher. Az esküvőn jelen volt Bruce Willis, Lucy Liu és Wilmer Valderrama is.
Vágólapra másolva!

Mégis igaznak bizonyultak azok a pletykák, amelyek szerint a 42 éves színésznő és jóval fiatalabb, 27 éves barátja titokban házasságra készültek. A US Weekly beszámolója szerint a hétvégén Beverly Hillsben kelt egybe a két szerelmes, olyan ügyesen megszervezve a nagy eseményt, hogy a hónapok óta nyomozgató sajtó mit sem sejtett erről.


A menyegző nem volt fellengzős, a beszámolók szerint hagyományos szertartás keretében mondták ki a boldogító igent, szűk családi és baráti körben, ahol jelen voltak olyan hírességek, mint Demi Moore előző férje, Bruce Willis, a Charlie angyalai keleties szépsége, Lucy Liu, valamint a That '70s televíziós show szereplője, Ashton kollégája, Wilmer Valderrama is.

A US Weekly jelentése szerint az esküvőn közel száz ember jelent meg, a rövid, katolikus szertartás után pedig mindenki együtt ünnepelte Hollywood legújabb álompárját. A beszámolók szerint Demi Moore nagyon boldog volt, és a kissé zavart és ideges Ashton is - akinek ez az első esküvője - láthatóan meghatottan mondta ki az igent az oltár előtt állva.

Demi Moore már sokkal gyakorlottabb ebben a témában, hiszen harmadszor megy férjhez. 1980-tól 1984-ig a rocker Freddie Moore felesége volt, majd 1987-től egészen 2000-ig Bruce Willis mellett kötött ki, és 2003-ban kezdett el találkozgatni a nála jóval fiatalabb botrányhős színésszel, aki éppen Brittany Murphyvel való szakítását próbálta elfelejteni. A múló románcnak induló kapcsolatból aztán hamar szerelem lett, és a nálunk is látható Punk'd című MTV-s műsor sztárja idén megkérte Demi kezét, aki gondolkodás nélkül igent mondott.