Rebecca Romijn újra férjhez megy

Vágólapra másolva!
Elég gyorsan történnek a dolgok Rebecca Romjin életében, aki alig hét hónappal azután, hogy elvált John Stamostól, máris megtalálta az igazit Jerry O'Connell személyében, és bejelentették eljegyzésüket.
Vágólapra másolva!

Jerry O'Connell és Rebecca Romijn hivatalosan is megerősítették a pletykákat, miszerint a közelmúltban eljegyezték egymást. A korábbi tudósítások szerint szilveszterkor szeretnének oltár elé állni, de a pontos dátumról nem beszélt a színészpár. A 31 éves O'Connell a hétvégén New Yorkban kérte meg választottja kezét, aki azonnal igent mondott, és bejelentésük szerint alig várják már a pillanatot, hogy egybekelhessenek.

"El sem tudjuk mondani, hogy milyen boldoggá tesz minket az a tény, hogy egy teljesen új és immár közös fejezet nyílik életünkben. Már nagyon várjuk az esküvőt, és bízunk benne, hogy sikerül időre mindent megszervezni" - nyilatkozta a pár a sajtónak. Rebecca szinte azonnal a válása után már randizni kezdett a színésszel, és elmondása szerint azonnal szerelmes lett, így egy perceig sem gondolkodott, amikor Jerry megkérte a kezét.

Rebecca Romjin idén márciusban vált el hivatalosan volt férjétől, John Stamostól, akivel már egy éve különéltek. Az eljegyzés hírét hallva egyébként a volt férj is megszólalt, a színész áldását adta a jövendő frigyre. John, akivel Rebecca hat évig volt házas, csak ennyit mondott a bejelentésre reagálva: "Én csak a legjobbakat kívánom nekik, remélem, nagyon boldogok lesznek."

Válik Rebecca Romijn/noilapozo/20040415valik.html