Hollywood legnépszerűbb párjai

Vágólapra másolva!
A bulvármagazinok olvasói mindig kaphatók arra, hogy véleményt mondjanak kedvenc hírességeikről. Az amerikai In Touch magazin Hollywood legszimpatikusabb szerelmeseit kereste, és a lista igen hamar el is készült.
Vágólapra másolva!

A szavazás sok embert megmozgatott, a magazin pedig nyugtázta, hogy az olvasókat nem csak az érdekli, hogy mi történik a filmvásznon, bizony a hírességek magánéletére is kíváncsiak, sőt, ha kell, akár értékelik is Hollywood romantikus forgatagát. Az In Touch tehát összeállította a legkedveltebb színész-párok listáját, amelyet Demi Moore és Ashton Kutcher vezet. Nem csoda, hiszen a nagy korkülönbség ellenére a pár már évek óta együtt van, botrányoktól mentes a kapcsolatuk, ráadásul nemrégiben jelentették be, hogy gyermeket szeretnének.

Forrás: Red Dot

Mindenki kedvence: Ashton Kutcher és Demi Moore



Hollywood második legszimpatikusabb párja, a nagy visszatérők (akik nemrég melegedtek újra össze): Kate Bosworth és Orlando Bloom, fellángoló szerelmük a harmadik helyre utasította Will Smitht és Jada Pinkett Smitht. A Randiguru sztárja és felesége után Paris Hilton és Paris Latsis következik a listán, akik éppen haragban vannak, mert a vőlegény nem szólt a szüleinek a várható esküvőről, de úgy tűnik, ennek ellenére a pár mit sem vesztett népszerűségéből. Őket követi John Travolta és Kelly Preston sokéves boldog, bár korántsem zökkenőmentes házassága, majd Eva Longoria és Tony Parker viszonya következik az olvasók rangsorában.

Tom Cruise és Katie Holmes csak a nyolcadik helyen végzett, Kelly Ripa és Mark Consuelos után következnek a sorban, viszont még így is népszerűbbek a féltékeny Melanie Griffithnél és a kicsapongó Antonio Banderasnál. Az In Touch magazin tízes listáját Seal és Heidi Klum kapcsolata zárja, az olvasók szerint tehát ez a tíz pár a legszimpatikusabb Hollywood szerelmi színpadán, mert ők nem csak a vásznon remekelnek, hanem a napi pletykákat is biztosítják az erre éhes olvasóközönségnek.