Kisbabát szeretne Gwen Stefani

Vágólapra másolva!
A No Doubt egykori énekesnője mindenáron gyermeket szeretne, de eddig még nem tudott teherbe esni. Gwen ennek ellenére bizakodó, hiszen szólóénekesi karrierje is remekül alakul, de úgy érzi, már itt lenne az ideje a családalapításnak.
Vágólapra másolva!

Gwen Stefani és férje, Gavin Rossdale - akit a Bush nevű zenekar frontembereként ismerhetünk - nagyon szeretnének már gyereket, de egyelőre még nem jártak sikerrel. Pedig Gwen már nagyon szeretne teherbe esni, mert véleménye szerint ketyeg a biológiai órája, és bőven itt lenne már az ideje a családalapításnak.

"Egyelőre sajnos nem tudtam teherbe esni, de ez egy olyan dolog, amit nem lehet irányítani" - nyilatkozta a szőke szépség. "Persze nagyon szeretném már, de nem akarok panaszkodni. Tökéletes és megértő férjem van, a karrierem pedig minden szempontból boldoggá tesz."

Gavin Rossdale férje nemrég tudta meg, hogy egy korábbi kapcsolatából gyereke született, ami kétségtelenül nem a legjobb hír a zenészpár számára. Sem Gavin, sem Gwen nem akart nyilatkozni az ügy kapcsán, csak arról beszéltek, hogy közös gyereket szeretnének, minél hamarabb.