Pamela Anderson nem plasztikáztatja az arcát

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson volt az egyik első szilikonos szépség, így évek óta keringenek a pletykák arról, hogy a mellnagyobbításon kívül még milyen szépítő beavatkozásokon esett át a modellből lett színésznő. Pamela most minden vádra válaszolt.
Vágólapra másolva!

Pamela megelégelte, hogy az újságok folyton arról cikkeznek, vajon melyik testrészét alakította át mesterséges módon. A Sun magazinnak nyilatkozó Anderson hangsúlyozta, hogy csak és kizárólag a melleit csináltatta meg, jó ideje már, és semmi nem igaz abból, hogy az arcán is beavatkozásokat végeztek, ahogy ezt több bulvárlap is megírta az utóbbi években.
Pamela elmondta, még a gondolata sem merült fel benne, hogy felvarrassa az arcát, mert véleménye szerint ez a műtét hosszú távon sokkal többet ront a helyzetet, mint azt gondolnánk.

"Soha nem fogok kés alá feküdni, hogy eltüntessem a ráncaimat, véleményem szerint az öregedés teljesen természetes folyamat, amely ugyanúgy lehet szép is, ha az ember megfelelően kezeli, és mindig ad magára" - mondta Pamela.
"Természetesen senkit nem akarok elítélni, aki erre szánja el magát, de én semmi esetre sem vállalkoznék ilyen beavatkozásra. Úgy gondolom, hogy az is érdekes tapasztalat, ahogy átélem az öregedés folyamatát. Nem szeretnék beállni az őrült öreg nők sorába, akik felvarrt arcukkal teljesen ugyanúgy néznek ki. Ráadásul egyáltalán nem természetesek."