Charlize Theron végre férjhez megy

Vágólapra másolva!
Charlize Theron barátja, Stuart Townsend négyéves együttjárás után végre megkérte szépséges barátnőjének kezét. A pár szeretné a sajtó és a nyilvánosság kizárásával, a lehető legszerényebb keretek között megtartani a menyegzőt.
Vágólapra másolva!

Charlize Theron 2001-ben, egy film forgatásán ismerte meg leendő férjét. A színész pár nem volt hajlandó nyilatkozni a sajtónak a nagy esemény részleteiről, de annyit azért lehet tudni, hogy malibui otthonukban készülnek az esküvőre. A Monster (Szörnyeteg) című filmben nyújtott feledhetetlen alakításáért Oscar-díjat nyert színésznő most lázasan készül a nyár végére tervezett menyegzőre, és édesanyjával együtt járja a boltokat, hogy megfelelő menyasszonyi ruhát találjon.

A pár egyik közös barátja a Touch Weekly magazinnal elárulta, hogy Charlize Theron és Stuart Townsend mindenkitől abszolút titoktartást kért, és minél gyorsabban szeretnének túllenni az esküvőn, lehetőleg a sajtó kizárásával. "Senkinek sem árulták el, hogy hol lesz a nagy esemény, és azt sem, hogy mikor" - mondta a neve elhallgatását kérő ismerős. "Annyit azért lehet tudni, hogy Los Angeles környékén mondják ki a boldogító igent, feltehetően Charlize tengerparti házában, Malibuban, szeptember vége előtt vagy talán még hamarabb."