Naomi Campbell, a pofonok királynője

Vágólapra másolva!
Naomi Campbell barátnője, Yvonne Scio színésznő azt állítja, a világhírű topmodell azért pofozta fel őt, mert egy alkalommal hasonló ruhában futottak össze egy szállodában, és Naomi erőszakkal vezette le hirtelen dühét.
Vágólapra másolva!

Scio a rendőrségnek, majd szóvivőjén keresztül a sajtónak is elmondta, hogy kórházba kellett mennie, miután Naomi megtámadta őt a római Eden Hotelben, és a modell által leosztott balegyenes után felrepedt az ajka, és néhány horzsolást is kapott.

Az olasz színésznő ügyvédje, Annamaria Berdanini de Pace bejelentette, hogy jogi útra terelik a dolgok, mivel ügyfelének elcsúnyult arca miatt otthon kell maradnia, tehát dolgozni sem tud, és egyébként is: nehezen viseli lelkileg, hogy barátnője, akivel évek óta együtt vásárolgat, a nyilvánosság előtt felképelte őt - állítólag csak és kizárólag a ruhája miatt.

Campbell szóvivője azonban máshogy látja a dolgot, ugyanis a topmodell szerint nem a hasonló ruhaköltemények miatt csattant el az a végzetes pofon. Naomi állítása szerint a római Eden Hotelben összevitatkoztak valamin régi barátnőjével, és amikor ő távozni akart, Yvonne Scio nem hagyta békén, végül tettekkel kényszerült leállítani az egyre hisztisebb színésznőt.

A nyomozás megindult az ügyben - az mindenesetre biztos, hogy Naomi nem először keveredik ehhez hasonló botrányba, egyszer már saját titkárnőjét is felpofozta, de állítólag a férfiakkal is ugyanilyen erőszakosan bánik.