Goldie Hawn és Kurt Russell szakítottak

Vágólapra másolva!
Amerikai lapjelentések szerint a két hollywoodi sztárnak 21 év után  elváltak útjaik. Az érintettek egyelőre nem erősítették meg a híreket, az azonban biztos, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb időt töltött egymással Goldie Hawn és Kurt Russell.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves színésznő és partnere soha nem volt a házasság híve, ők maguk soha nem kötötték össze az életüket hivatalosan. "Nincs szükségünk egy papírdarabra ahhoz, hogy együtt éljünk. Bőven elég, ha két ember szereti egymást" - hangoztatta számos alkalommal Hawn.

A jelek szerint a szőke színésznőnek megváltoztak az érzései. Goldie-t a pletykák szerint untatni kezdték partnerének a rigolyái, és most azt tervezi, hogy körbeutazza a Földet.

"Mindig is ez volt Goldie álma: körbeutazni a Föld körül. Idáig azonban nem nagyon volt lehetősége erre. Úgy érzi, most jött el az ideje nekivágni a nagyvilágnak" - nyilatkozta egy barátja.

A hírek szerint Russellt annál inkább megviselte a szakítás, és a vele egy projekten dolgozó kollégáin vezeti le a dühét - azok nagy bánatára.