Angelina Jolie két szeretőt tart

Vágólapra másolva!
Úgy látszik, a fiatal színésznő megelégelte a magányt és az önmegtartóztatást, és azt, hogy csupán anyai teendőknek éljen, mert egy angol lapnak adott interjú során elmondta: egyszerre két férfival is randizik.
Vágólapra másolva!

Az amerikai színésznőt az utóbbi hónapokban összehozták a szívtipró Colin Farrell színésszel, majd a nála harminc évvel idősebb Oliver Stone filmrendezővel, de mind csak pár hétig tartott. Mostanában pedig arról cikkeztek a bulvárlapok, hogy Angelinát teljesen leköti az anyaság, és nincs is igénye semmiféle párkapcsolatra.

A színésznő egy interjúban azonban bevallotta, hogy jelenleg két szeretőt is tart. "Sokáig voltam házas, ám a szakítás óta nem igazán volt túl sok férfival dolgom. Mostanra azonban ismét megjött az étvágyam, és jelenleg két férfi is van az életemben" - nyilatkozta a sztár, aki hozzátette, hogy egyik kapcsolat sem komoly.

"Jól szeretném magam érezni, és ebben mind a ketten partnerek. Már a megismerkedésünkkor jeleztem nekik, hogy csak egy valamire vágyom, és ők ezt el is fogadták" - mondta Jolie, aki a hírek szerint hamarosan hazaviheti Maddox mellé a második adoptált gyermekét.