Hugh Grant tanácsot adott Harry hercegnek

Vágólapra másolva!
Az angol színész fülébe is eljutott, hogy milyen incidensben volt része a napokban Károly herceg fiatalabbik gyermekének. Harry egy londoni klubból való távozása során keveredett összetűzésbe egy paparazzival, akinek megsérült a szája.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIPontosan nem lehet tudni, hogy mi is történt akkor a klub bejárata előtt. Az angol királyi ház szóvivője szerint meglökte az egyik fotós a kamerájával a herceget, aki a gépet el akarta tolni magától, és ekkor sérült meg a férfi szája. Egyes források azonban azt állítják, hogy teljesen el volt ázva Harry, és akarattal lökte meg a férfit.

Hugh Grant a napokban a sajtón keresztül adott tanácsokat a fiatal hercegnek. "Üvöltözöm velük, beléjük rúgok és rettenetesen utálom őket. Állandóan próbálom őket megfélemlíteni." - mondta a színész, aki azt tanácsolta, hogy Harry is tegyen így. A színész hozzátette, hogy a paparazzik miatt már több alkalommal is megfordult a fejében a külföldre való költözés gondolata.

Nemcsak Hugh Grantnek, de Jude Law-nak és kedvesének is elege van a brit sajtómunkásokból. A szigetországi firkászok mindig is híresek voltak a rendkívülien gazdag fantáziájukról, és az erőszakosságukról. Ebből kapott az utóbbi időben ízelítőt Sienna Miller is, aki az angol sajtó egyik kedvencével, Jude Law-val jár.

A fiatal színésznőt állítólag teljesen kikészítette, hogy hirtelen ráirányult a pletykalapok figyelme. Saját bevallása szerint némileg fel volt készülve a rohamukra, de a realitás még a borúlátó álmait is felülmúlta.
"Nagyon nehezen viselem el, hogy a mindennapi bevásárolások során is ott ugrál az orrom előtt néhány fotós." - mondta Miller, akinek a védelmére kelt partnere, Jude Law is. A színész amerikai újságíróknak mesélte legújabb filmjének a premierjén, hogy az angol kollegáik hihetetlenül kemények, és semmire nincsenek tekintettel. "Ne értsenek félre, nagyon szeretem a hazámat, de azt kívánom, hogy olyanok legyenek az újságírók mint maguknál. Itt Amerikában mindig udvariasak, barátságosak voltak velem, és mindent megtettek annak az érdekében, hogy kényelmesen érezzem magamat az országban. Angliában kicsit más a helyzet." - mondta a színész.

Claudia Schiffer lehetetlenné teszi a lesifotósok munkáját/noilapozo/20020625claudia.html