Hugh Grant szerint Julia Robertsnek nagy a szája

Vágólapra másolva!
A sármos színész nem rejtette véka alá véleményét, amikor Oprah Winfrey, az amerikai beszélgetős show-k császárnője arról faggatta, milyen benyomást tett rá Julia Roberts a Sztárom a párom forgatása közben.
Vágólapra másolva!

Hugh Grant a Bridget Jones második részének promóciója miatt érkezett a stúdióba, ám ez nem tántorította vissza attól, hogy őszintén elmondja véleményét, ha már egyszer így nekiszegezték a kérdést: "Juliának hatalmas szája van! A szó fizikai értelmében is hihetetlen nagy, olyannyira, hogy szinte visszhangokat hallottam, amikor csókolózós jeleneteket forgattunk".

Grant a többi színészkollégáját sem kímélte: Emma Thompsonra például a férfias címkét aggatta, és azt is kijelentette, hogy Julianne Moore utálta őt.

Egy másik fórumon a Bridget Jonest megformáló Renée Zellweger elmesélte, hogy Grant sem leányálom a forgatásokon, néha nagyon megkeseríti kollégái életét. "Ha zsémbes kedvében van, akkor azt nem rejtegeti előtted, és abszolút nem érdekli, hogy ezzel esetleg megbántja a másikat. Mondjuk épp ettől a zsémbességétől olyan elbűvölő, mindig tudod, hányadán állsz vele."