Brit divatnapok a Millenáris Parkban

Vágólapra másolva!
A Brit divatnapok alkalmával több mint 20 brit divattervező és gyártó legújabb kollekcióját tekintheti meg a nagyközönség szombaton délután a Millenáris Parkban. A divatbemutatók ízelítőt adnak a szigetország legújabb divatirányzataiból.
Vágólapra másolva!

Divatbemutató és ruházati kiállítás

Az európai uniós csatlakozás alkalmából Nagy-Britannia Gondolatok sugárútján címmel rendezvénysorozatot indít Magyarországon és a többi kelet-európai csatlakozó országban. A különböző színes programok márciustól novemberig tartanak.

A programsorozat egyik állomása a hétvégén megtekinthető Brit divatnapok, mely minden látogató számára nyílt és ingyenes lesz szombaton délután 15.30-kor a Millenáris Parkban. A rendezvény klasszikus brit női és férfi ruházaton kívül ígéretes ifjú tehetségeket és díjnyertes ruházati, fehérnemű- és cipőkollekciókat vonultat fel.

Helyszín: Millenáris Park D csarnok (1024 Budapest, Lövőház utca 39.)
Időpont: október 16. szombat 15.30

21. századi dendi kiállítás

A 21. századi dendi kiállítás a brit férfiak öltözködési rítusait mutatja be a legendás hírű londoni Saville Row szabászműhelyétől a kortárs klubkultúra törzsi szokásáig. A kiállítás anyagát többek közt Paul Smith, Alexander McQueen, Mark és Vivien Westwood, Aquascutum, Pringle, Fred Perry, Burberry és Ozwald Boateng adja. A ruhák mellett számos stíluskiegészítő, fotók, film, zene és egy divat-olvasósarok is fokozza a kiállítás bensőséges világát.

A kiállítást megnyitja dr. Schiffer Miklós férfidivat-szakértő és Timothy Everest brit divattervező, aki többek közt Tom Cruise-t, Harvey Keitelt és David Beckhamet is öltözteti.

Helyszín: Gödör Klub
Megnyitó: október 17. vasárnap 17.00 óra