Biden egyik demokrata szenátora gyermekszexbabákkal ajándékozná meg a pedofilokat

JoeBiden, Biden
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Kentucky állam szenátora, Karen Berg azt javasolta, hogy a pedofiloknak adjanak gyermekszexbabákat, amellyel megakadályoznák őket abban, hogy gyermekeket molesztáljanak, mondván, a szexbabák majd felszabadító érzést fognak nyújtani - írta meg a Breitbart.
Vágólapra másolva!

Karen Berg elmondta a Közgyűlésen mondott beszédjében, hogy teljesen ismeretlenek voltak számára a gyermekszexbabák, ezért online utána is kellett olvasnia.

 

Kicsit féltem beírni a keresőbe, de megtettem, és úgy tűnik, hogy van kutatás a témában, de nem sok

- tette hozzá a demokrata állam szenátora, mielőtt a pedofilokat csak "kiskorúakhoz vonzódó személyeknek" vagyis "MAP-oknak" nevezte volna.

Közölte, hogy kutatások bizonyítják, hogy ezekkel a babákkal a "kiskorúakhoz vonzódó emberekben" csökkentik a hajlamukat arra, hogy kimenjenek és megtámadják a gyerekeket. Úgy fogalmazott, ezzel feloldozást kaphatnak, "ami miatt kevésbé lesz valószínű, hogy kimenjenek az otthonukból". 

Berg hozzátette, a kutatást azt nem támasztotta alá, hogy a nem pedofilok körében ezek a babák csökkenteni tudták volna a szexuális hajlamot. 

"A kutatás nem túl jó, nem átfogó - de a kutatás, ami létezik, meggyőző" 

- állította Berg.

A megjegyzései miatt heves kritikákat kapott, így a szenátor visszavonta állításait, és az X-n (korábban Twitter) közzétett egy nyilatkozatot, amelyben leszögezte: anyaként és orvosként is mélyen aggódik a pedofília ártalmai miatt.