Életveszélyes dolgot csinált Harry herceg Kanadában

Vágólapra másolva!
Harry herceg fejjel lefelé, 100 km/órás sebességgel csúszott le egy bobpályán az Invictus Games kanadai edzőtáborában a minap.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Harry herceg és Meghan Markle az Invictus Games vancouveri edzőtáborában töltöttek pár napot nem sokkal azután, hogy megújult a weboldaluk. Ezt a versenyt Harry alapította, amelyen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok. A versenyszámok között van többek között a bob is, amit most a herceg is kipróbált. Nagyon tetszett neki, úgy fogalmazott, ezt mindenkinek ki kellene próbálnia. Valaki a jelenlevők közül bekiabált:

Meghan, menjél te is!

Ő viszont csak nevetett, és azt mondta, "kizárt". Harry és Meghan néhány nappal azután jelentek meg nyilvánosan, hogy frissítették weboldalukat, amin mint Sussex hercege és hercegnéje szerepelnek. Sokan kritizálták őket azért, mert ismét használják királyi címüket, azok után, hogy 2020-ban hivatalosan is elhagyták az udvart. 

 

A csapatuk azzal érvel, hogy ezek az ő címeik, miért ne használhatnák őket?

 Ez viszont mindenkit arra a botrányra emlékeztet, amikor úgy döntöttek, kilépnek" - mondta a Sky News királyi tudósítója, Rhiannon Mills.

Kanada, Harry herceg, Meghan Markle, Vancouver, skeleton sled, csúszás, hó, jég, sport
Harry herceg szánkózás közben
Fotó: Represented by ZUMA Press, Inc - Darryl Dyck / Represented by ZUMA Press, Inc - Darryl Dyck