Újra a bíróság előtt áll a tetovált arcú bűnöző

Vágólapra másolva!
A hírhedt bűnöző, akinek a homlokára a "BEAST" (vadállat) felirat van tetoválva ismét a bíróság előtt áll. Több új vádponttal kell szembe néznie, többek között testi sértéssel vádolják, valamint kábítószerrel és lőfegyverrel való visszaéléssel.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Jaimes Allan Sutton azért jelent meg a bíróságon, hogy óvadék ellenében szabadlábra helyezzék, miután az év elején elítélték a vádak miatt. Jaimes Suttonnak meglehetősen sok tetoválása van, többek között az arcán is, a rendőrök mégsem találták, amikor 2022 szeptember elején nem jelent meg egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos tárgyaláson a Deniliquini bíróságon.

Sutton lemaradt harmadik gyermeke születéséről, amíg őrizetben volt, és óvadék ellenében kérte szabadlábra helyezését, hogy segítsen családja ellátásában. Az ausztráliai Sydney legfelsőbb bíróságának bírája azonban figyelmeztette a fiatalembert, hogy milyen veszélyekkel jár, ha nem tartja be a szabadlábra helyezés szigorú feltételeit, ő azonban mégis megszegte azokat.

Az apa szigorú feltételeket kapott, többek között, hogy minden nap jelentkezzen a rendőrőrsön, tartsa be az este 8 és 6 óra közötti kijárási tilalmat, és ne fogyasszon drogokat illetve ne igyon alkoholt. 

Emellett részt kell vennie egy kábítószer-függőségi kezelésen, és 5000 dollár (1,1 millió forint) óvadékot kell letennie.

Peter Garling bíró elmondta, hogy letartóztatásakor Sutton metamfetamin hatása alatt állt, alig tudott beszélni. Suttont korábban 18 hónapra javítóintézetbe küldték, és 100 óra közmunkára kötelezték, miután kisebb bűncselekmények miatt elítélték - írta a Mirror.

Az ausztráliai Új-Dél-Wales és Victoria határához közeli Deniliquinből származó férfit azonban az év elején őrizetbe vették testi sértés, kábítószer-kereskedelem és lőfegyver birtoklása miatt. A börtönben kábítószer-elvonási tünetei voltak.

Különös ismertetőjegyek

Nem menekülhetnek sokáig a rendőrök elől azok a bűnözők, akiket feltűnő ismertetőjegyük bármelyik pillatanban elárulhat. Korábban arról is írtunk, hogy egy körözött Ohio-i szexbűnöző a homloka kellős közepén egy cannabislevelet ábrázoló tetoválást visel.

A rendőrök elkaptak egy bandavezért tavaly, aki egy emberkereskedéssel foglalkozó csoport feje volt. A férfit azzal gyanúsítják, hogy nőket rabolt el az embereivel és szexmunkára kényszerítette őket. Borzalmas tettei mellé rémisztő külső társul, fogai hegyesek és tetoválások vannak az arcán. 

Korábban arról is beszámoltunk, hogy ötmillió dollárt követelt egy tetovált arcú bűnöző, mert szerinte ő szerepel egy videójátékban.