Úgy megvertek egy iskolás gyereket Franciaországban, újra kellett éleszteni

Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban több tucatnyi fenyegető üzenetet küldtek iskoláknak Franciaország-szerte. Csütörtökön egy csoport úgy megvert egy 15 éves fiút, hogy leállt a szíve. A polgármester azt mondta, hogy ez a szélsőséges erőszak kezd mindennapossá válni.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, kegyetlen támadás történt Franciaországban, diákok akartak megölni egy 14 éves lányt. A tinédzser lányt mesterséges kómában tartották, de őt azóta felébresztették.

Csütörtökön délután újabb támadás történt a Párizstól mintegy 20 kilométerre fekvő Viry-Châtillon városban. Egy 15 éves tinédzserre többen támadtak rá, amikor délután hazaindult az iskolából. 

A fiúra az iskolától mindössze néhány utcára találtak rá és már nem lélegzett. A kiérkező mentősök újraélesztették a tinédzsert, majd kórházba szállították.

Az ügyészség közölte, hogy gyilkossági kísérlet és csoportos garázdaság miatt indított nyomozást. A támadók megpróbálták megölni őt - mondta Jean-Marie Vilain, a város polgármestere. 

Ez a szélsőséges erőszak kezd mindennapossá válni

 - tette hozzá. Az elmúlt napokban több tucatnyi fenyegető üzenetet küldtek iskoláknak Franciaország-szerte - írja a Guardian.