Transz nőnek hazudta magát egy férfi, a női öltözőben meztelenkedett, és egy tinivel akart tusolni

Vágólapra másolva!
Nőnek hazudta magát egy transz férfi, majd bement a női öltözőbe, meztelenre vetkőzött és együtt akart tusolni a nőkkel, köztük egy 17 éves lánnyal is egy észak-karolinai edzőteremben.
Vágólapra másolva!

Egy kiskorút zaklattak egy észak-karolinai edzőteremben. Egy 38 éves transznemű férfi, aki nőként azonosította magát, állítólag berontott a női öltözőbe, és meztelenre vetkőzött egy tini előtt. A  férfi állítólag arra is kérte a tinédzsert, hogy kenjék be magukat testápolóval és zuhanyozzanak együtt.

Az incidens április 4-én történt Észak-Karolinában, a férfit letartóztatták szeméremsértésért.

Az egyik ott tartózkodó nő hívta a segélyhívót, hogy bejelentse az esetet.

Itt van egy férfi, de azt mondja, hogy nőként azonosítja magát, és nem hagyja el az öltözőt. Meztelenül rohangál...

 - mondta a rendőrséget hívó nő a segélyhívó diszpécsernek. 

A Planet Fitness szabályzata kimondja, hogy a tagok saját maguk által megadott nemi identitásuk alapján használhatják az öltözőket - írta a Fox.

Minden tagnak a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben hozzáférése lesz az önbevallásuk szerinti nemi identitásuknak megfelelő mosdó- és öltözőhelyiségekhez

- áll a szabályzatban.

Ugyanakkor hozzátették, hogy az edzőterem zéró toleranciát tanúsít a zaklatással szemben. Planet Fitness vállalati ügyekért felelős vezetője elmondta:

A Planet Fitnessnél az alkalmazottaink és tagjaink biztonsága a legfontosabb prioritás, és zéró toleranciát tanúsítunk a klubjainkban történő bármilyen jellegű zaklatással szemben. Azonnali intézkedéseket tettünk a klubtagok biztonságának garantálása érdekében.