Szörnyű felvétel került elő a Madeleine McCann elrablásával gyanúsított férfi tárgyalásán

Vágólapra másolva!
A 47 éves férfiról már tudják, hogy több támadást követett el gyerekek és nők ellen abban az időben, amikor Madeleine McCann-t elrabolták, de most egy újabb szörnyű videófelvétel került elő.
Vágólapra másolva!

A bíróságon ma az a férfi tett tanúvallomást, aki lehetővé tette, hogy a német rendőrség 2020-ban meggyanúsíthassa a most 47 éves Christian Brueckner-t Madeleine McCann elrablásával. Brueckner ellen párhuzamosan is folyik büntetőeljárás szexuális bűncselekmények miatt. A tanú, az 53 éves Helge Busching ma vallomást tett, hogy talált 

egy videokamerát Brueckner házában, amelyen látható, amint megerőszakol és szexuálisan bántalmaz két nőt.

Busching, aki akkoriban a barátja volt Brueckernek, elmondta a bíróságon, hogy amikor a kislány eltűnéséről beszélgettek, 

Brueckner azt mondta: "nem sikoltott". 

Busching  nagyon veszélyesnek írta le Brueckert, akinek szerinte bűnhődnie kell, és meg kell büntetni. 

Brueckner a gyanú szerint Portugáliában nők és gyermekek ellen követett el beteges támadásokat.

 Az egyik bűncselekmény hetekkel azelőtt történt, hogy Madeleine 2007 májusában eltűnt szülei Praia da Luz-i nyaralójából. 

A férfi tárgyalása októberig tart. Busching és Manfred Seyferth német csavargó korábban segítettek elítélni őt egy nyugdíjas megerőszakolásáért Praia da Luzban 2005-ben. Brueckner 2019-ben került börtönbe azért a bűncselekményért, jelenleg hétéves börtönbüntetését tölti Németországban. (Mirror)