Mindent elborít a szemét egy Los Angeles-i luxusház körül, a szomszédok fellázadtak

Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i luxusnegyed egyik házának udvarán óriási szemétkupac halmozódott fel, amely rendkívül megkeseríti a helyiek életét. A ház tulajdonosát már megbírságolták, de a helyzet tovább romlott.
Vágólapra másolva!

Egy Los Angeles-i luxusnegyedben az egyik ház előtt óriási szemétkupac gyűlt össze. A fehér szemeteszsákokban tárolt szemét ellepte az egész udvart. A szomszédok szerint ez nemcsak látványra nyújt elrettentő képet, de a közbiztonságra is rendkívül veszélyes - írja a Los Angeles Times.

A szomszédok szerint a ház környékéről áradó szag elviselhetetlen, a szemétkupacot ellepték a patkányok és nem utolsó sorban rendkívül tűzveszélyes is.

A környéken lakók a FOX 11-nek elmondták, hogy látták, amint a tulajdonosok egy bevásárlókocsival járkálnak, azt megtömik szeméttel, majd visszaviszik a szemetet a házba.

A háztulajdonos nem nyilatkozott.

A szomszédok szerint évekkel ezelőtt intézkedtek a ház rendbetételéről, és a lakástulajdonost megbírságolták, de azóta a helyzet tovább romlott. 

 

Kedden Los Angeles polgármestere azt mondta, hogy a városi munkások azonnal megkezdik a törmelék eltakarítását - írja a Fox News.