Meggyilkolta, majd feldarabolta feleségét egy férfi Angliában, életfogytiglant kapott

Holly Bramley, Nicholas Metson, HollyBramley, NicholasMetson, gyilkosság, feldarabolás, életfogytiglani börtön
Fotó: Lincolnshire Live/MEN MEDIA
Vágólapra másolva!
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték pénteken azt a 28 éves férfit, aki meggyilkolta két évvel fiatalabb feleségét, majd a holttestét 224 darabra vágta. Miután egy hétig az otthonukban tárolta a nő maradványait, azokat a Witham folyóba dobta.
Vágólapra másolva!

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki meggyilkolta feleségét, annak holttestét több mint 200 darabra vágta, majd 50 fontot fizetett egy barátjának, hogy segítsen neki kidobni a maradványokat a Witham folyóba - számolt be róla a Daily Mail.

Azt írják, 

a 28 éves gonosz szörnyeteg Nicholas Metson korábban tagadta a 26 éves Holly Bramley 2023. március 17. és 25. között történt meggyilkolását, de február 23-án már bűnösnek vallotta magát a bíróságon.

A nő összesen 224 testrészét találták meg a Witham folyóban Bassinghamben tavaly márciusban, 12 mérföldre annak lincolni otthonától.

Az április 5-i ítélethirdetésen Metson részletesen elmondta, hogyan vágta fel Holly testét és tette a maradványait zacskókba, miután megölte.

A gyilkos tette után rengeteg tisztítószert vásárolt, és egy barátját, Joshua Hancockot megkérte, segítsen neki egy munkában, amiért 50 fontot fizetett.

Holly Bramley testének különböző részeit végül egy idegen találta meg március 25-én este, nyolc nappal azután, hogy utoljára látták. Az illető eleinte azt gondolta, hogy egy állatra bukkant, mígnem észrevett egy emberi kezet a folyóban.

Metsont pénteken életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, ami legalább 19 év és 316 nap.

Figyelemre méltó, hogy mindenki milyen jól közreműködött ebben az ügyben a hatalmas érzelmi nehézségek ellenére

 - magyarázta a bíró. Mielőtt megtalálták a nő maradványait, a lincolnshire-i rendőrség ellátogatott a házaspár otthonába. 

Meston akkor azt állította, felesége március 19-én egy helyi lelkisegély-szolgálat két tagjával együtt elhagyta otthonukat. A rendőrök azonban fertőtlenítőszer szagot éreztek, továbbá egy fűrészt, és vérfoltos lepedőket találtak a lakásban. 

A férfi többek között ezekre keresett rá a telefonján: "hogyan szabaduljunk meg egy holttesttől”, „milyen előnyökre tehetek szert, ha a feleségem meghal” és „megbocsátja-e Isten a gyilkosságot”.

Barátját április 5-én letartóztatták le, aki elismerte, hogy akadályozta a halottkém munkáját. Ő összesen három évet és három hónapot kapott. 

Bramley és Metson állítólag 2016-ban ismerkedtek meg, együtt jártak iskolába, 2021-ben házasodtak össze. 

Mint kiderült, Metson korábban azzal büntette feleségét, hogy szörnyű módon megölte kedvenceiket.

Nemrég egy másik angliai férfi darabolta fel egy barátját, ő is börtönben lesz élete végéig.