Kiderült az igazság a híres brit beszélő kutyáról - videó

Vágólapra másolva!
Végre kiderült az igazság arról a híres kutyáról, aki a BBC That's Life című műsorában szerepelt a gazdájával, aki azt állította, hogy az állat vezényszóra képes kimondani a kolbász szót.
Vágólapra másolva!

A kutya, aki a That's Life! című műsorából lett híres a britek körében az angol "kolbász" szó utánzása miatt, valójában csak azért "beszélt", mert a gazdája a torkát szorongatva ingerelte az állatot.

A BBC One műsor társműsorvezetői, a 83 éves Dame Esther Rantzen és a 74 éves Paul Heiney elismerték, hogy félő volt, hogy a mutatvány állatkínzásnak minősül, de a csatorna végül engedélyezte a sugárzást, miután a rendező látta, hogy a kutya boldogan csóválja a farkát felvétel közben.

Az akkori műsorvezető, aki 1979-ben készítette az interjút a kutyával és gazdájával, Paul Allennel, azt mondta: 

Nem mintha a kutya tudta volna, hogy mit jelent a kolbász szó. Paul a karjaiban tartotta a kutyát, a kezét a kutya torka alatt tartotta, és a kutya morogni kezdett, mert ezt nem szerette - ekkor adta ki a hangot, ami hasonlatos volt a brit kolbász szóhoz.

A That's Life! című műsorban eltöltött éveire visszatekintő a beszélgetésben Dame Esther elismerte, hogy műsorvezető-társa és a műsorszám rendezője aggódott, hogy a mutatvány állatkínzás volt.

A felvételt a mai napig tévénézők és internetes felhasználók milliói szeretik - írta a DailyStar.