Hónapokig tartó kínzások után sikerült megszöknie fogvatartójától egy amerikai nőnek

Vágólapra másolva!
A nő egy floridai gyógyszertárba rohant be segítségért, miután sikerült megszöknie egy furgonból. Fogvatartója, Walter Medina egy baseballütővel és csavarhúzóval is bántalmazta , több mint két hónapon keresztül.
Vágólapra másolva!

A 48 éves Walter Medinát kedden letartóztatták, és több bűncselekménnyel, köztük gyilkossági kísérlettel és fegyveres emberrablással vádolják – áll a Hillsborough megyei seriff hivatal közleményében

rendőrség
illusztráció - Fotó: Pixabay

A nő január óta dolgozott Tampában, ekkora találkozott Medinával.

A rendőrségi közlemény szerint miután a férfi élelmiszerrel és drogokkal látta el a nőt, Medina „erőszakossá vált”, és hónapokig könyörtelenül bántalmazta a fogvatartott nőt. Szökésre is csak úgy volt esélye, hogy a férfi egy kis időre felügyelet nélkül hagyta őt a furgonban. 

A sikeres szökést követően a bántalmazott nő kórházba került, a jelentés szerint törött bordával és szúrt sebekkel - számolt be a People.

Egy autós üldözést követően - amely balesettel végződött -  sikeresen elkapták a férfit. Ezt követően a sérülései miatt a helyi kórházba szállították, majd az ABC Action News szerint felépülése után az Orange megyei börtönbe kerül.