Felszólította szomszédját egy férfi, változtassa meg kutyája nevét, mert az összezavarja kislányát

Mes vies de chien
Képünk illusztráció!
Fotó: Collection ChristopheL via AFP
Vágólapra másolva!
Újabb botrány robbant ki a népszerű fórumon, a Reddit-en a napokban. Az egyik posztban egy dühös férfi adott hangot véleményének és elmondta, hogy szerinte abszolút nem jogos az, amit az új szomszédja kér tőle. A szomszéd ugyanis felszólította őt, hogy változtassa meg a kutyája nevét, mert az összezavarja a lányát (a kislány és a kutya neve ugyanaz).
Vágólapra másolva!

Egy férfi felháborodásának adott hangot a Reddit-en, miután szomszédja felszólította, hogy változtassa meg a kutyája nevét, mivel az összezavarja a lányát, és az ő igényei fontosabbak, mint a kutyáé. Elmondta, hogy van egy Charlotte nevű hatéves kutyája - eddig békésen élt a kertvárosában, amíg a szomszédba nem költözött egy fiatal család.

A 36 éves férfi a Redditen így nyilatkozott: 

Nem tudom, mit tegyek. Egy Charlotte nevű Nagy Pireneus/Ausztrál marhapásztor keverék kutya tulajdonosa vagyok. Körülbelül egy éve élek itt, és Charlotte-ot naponta nagyjából hatszor vagy többször engedem ki a házból. Mindig ugyanaz a rutin: kinyitom a hátsó ajtót, Charlotte kirohan pisilni és futkározik az udvaron, és általában nem jön vissza az ajtóhoz, amíg nem szólítom a nevén.

Amikor egy nap visszahívta a kutyáját a házba, egy dühös szomszéd visszakiabált, és azt kérdezte, hogy miért hívja be a lányát a házába. 

Hozzátette: 

Körülbelül egy-két hete új szomszédok költöztek be a velünk szemben lévő házba. Nem állt szándékomban kapcsolatba lépni velük egyáltalán, de egy felnőtt férfi hang kiabált valami olyasmit, hogy "Miért hívod a lányomat?". Először azt hittem, hogy csak az új szomszédaim veszekednek, amíg pár perccel később dörömbölést nem hallottam a bejárati ajtómon.

Amikor kinyitotta az ajtót, egy dühös férfi fogadta, aki üvöltözött és kiabált vele. Azt kérdezte, hogy 'Mi a fenéért hívja be a lányomat a házába?' A kutya tulajdonosa ekkor elmondta, hogy Charlotte a kutyája neve. Erre a szomszéd azt mondta, hogy jobb lenne, ha megváltoztatná a kutya nevét, mert nem akarja, hogy a kétéves lánya összezavarodjon.

Mondtam neki, hogy ez nem fog megtörténni, mert a kutyámnak volt először ez a neve, és ráadásul mi lakunk itt régebb óta. Hülyének nevezett, és azt mondta, hogy egy emberi lény nyilván elsőbbséget élvez egy kutyával szemben.

Később az állat tulajdonosa ismét kivitte Charlotte-ot, és az udvaron maradt vele, de a szomszéd férfi csak úgy állt az udvaron keresztbe tett karokkal, és végig őket bámulta. A kutya gazdája tudni akarta, hogy mások szerint jogos-e, amiért nem hajlandó megváltoztatni a kutyája nevét, ezért a Redditen kérte ki a felhasználók véleményét. Válaszul az egyik felhasználó azt írta: 

Tégy még rá egy lapáttal... szerezz egy másik kutyát, és nevezd el a felesége nevén!

Egy másik felhasználó hozzátette, hogy ez az egyik leghülyébb kérés, amit valaha hallott. Többen óva intették az állat gazdáját, hogy mindig tartsa szemmel kedvencét az udvaron, nehogy az őrült szomszéd adjon az állatnak valamit, ami árthat neki - írta a Mirror.