Félmeztelenre vetkőztettek egy nőt, majd brutálisan végeztek vele a kartell tagjai

Vágólapra másolva!
A mexikói kartellek hírhedtek a kegyetlenkedéseikről, a különböző bűnbandák élet-halál harcot vívnak, és mindent megtesznek, hogy az ellenséges szervezet tagjait megfélemlítsék. Egy fiatal mexikói nő Laura Karen Rodrígez Moreno nemrég áldozatául esett a kartellek bosszújának. A lányt félmeztelenre vetkőztették és arra kényszerítették, hogy valljon be mindent, és ismerje el, hogy az Jalisco New Generation Kartell tagja. Miután a lány mindent megtett, végeztek vele, holttestét pedig az út szélére dobták.
Vágólapra másolva!

Laura Karen Rodríguez Morenót a Santa Rosa de Lima kartell tagjai elfogták, ő pedig kénytelen volt bevallani, hogy egy rivális drogkartell tagja, aki a helyi rendőrséggel együttműködve vett részt a drogbizniszben. A kihallgatásról készült felvételt megosztották a közösségi oldalakon, a felkavaró videón Laura félmeztelenül, rövidnadrágban áll éjszaka egy fehér autó előtt, miközben maszkos fegyveresek veszik körül - számolt be a Daily Star.

Laura Karen Rodríguez Moreno
Sokkoló felvétel látott napvilágra a meggyilkolt fiatal nőről. Fotó: X (Twitter)

Az Actualidadviral szerint a nő nem volt semmiféle bűnszervezet tagja, csupán arra kényszerítették, hogy hamisan bevallja, hogy a Jalisco New Generation Kartellnek dolgozik.

A felvételen az látszik, hogy kérdéseket tesznek fel Laurának, köztük azt is, hogy mi a neve, hol lakik pontosan és, hogy kiknek dolgozik. Arról is szó esik, hogy mennyi „anyagot” kap, és ki szállítja neki. Laura azt válaszolja, hogy 30 darabot szállít neki két fiatal férfi motorral, „Valentino és Quique”.

„Ez az összes vékony Jalisca k***ra vonatkozik. Utána megyünk mindannyiótoknak

– fenyegetőzött a felvételen az egyik bandatag.

Laurát később holtan találták a salamancai Valtierrillában, a holttestét egy út szélére dobták ki.