Brutálisan összevertek két kamaszlányt Galacon, a nyílt utcán

Vágólapra másolva!
Több, mint egy tucat lány támadt rá két másik lányra a szlovákiai Galacon. A legidősebb támadó 16 éves, a legfiatalabb 13 lehet. Állítólag egy fiú küldte őket, hogy elégtételt vegyenek, mert a két lány szerinte megbántotta a barátnőjét az egyik közösségi oldalon.
Vágólapra másolva!

Brutális utcai verekedés tört ki Galacon. A hírek szerint 13 lány támadt rá két másikra. A verekedésben ketten megsérültek. A hírek szerint a vita a közösségi médiában kezdődött: állítólag egy fiú uszította a támadókat a két lányra, miután azok összeveszett a barátnőjével.

Az áldozatok később azt mondták, nem ismerik a támadókat, akik 13 és 16 év közöttiek lehetnek.

A rendőrök most próbálják azonosítani őket - írja a Maszol-ra hivatkozva a Bors.

Viharos sebességgel terjedt tavaly az interneten egy videó, amelyen tinédzser lányok verekedtek egymással egy parkolóban. A megvadult lányokat egy szolgálaton kívüli rendőr próbálta szétválasztani. A videó alapján nem derült ki, hogy hol játszódott a verekedés, azonban több lány is angolul beszélt.

Közben egyre súlyosabb bűncselekményeket követnek el a tinik az egyesült királyságbeli Wrexham városában, ahol többször is előfordult, hogy a fiatalok 20-30 fős csoportokba verődve törtek-zúztak és verekedtek a közterületeken.