Bébiszitter vigyázott rá, mégis meghalt egy kétéves kisfiú

Vágólapra másolva!
A 2 éves Za'khi Williams 2023 júliusában halt meg, miközben bébiszittere, a 32 éves Brittany Napier vigyázott rá a nyugat-virginiai otthonában.
Vágólapra másolva!

Brittany Napiert egy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, amiért felügyelete alatt meghalt a 2 éves kisfiú. A WCHS jelentése szerint Napier azt mondta a nyomozóknak, hogy rátett egy matracot a járóka tetejére, abból a célból hogy a gyermeket elzárja. A nyomozók szerint Za'khi beszorult a matrac és a járóka korlátja közé, ezért meghalt.  

image

A helyi rendőrséget 2023. július 11-én riasztották telefonon, mondván hogy a fiú nem lélegzik. Za'khi később a kórházban meghalt.

Napier sírva kért bocsánatot a bíróságon, és elmondta a 2 éves Za'khi Williams családjának, hogy „nem állt szándékában” bántani a kisgyereket - számolt be a People.  

Soha nem bocsátok meg magamnak. Nagyon sajnálom a családot és mindenkit, aki annyira szerette Za'khit. Nem állt szándékomban ártani az édes Za'khi babának. Ha helyet tudnék vele cserélni, azonnal megtenném.

–vallotta a bébiszitter.

Za'khi édesanyja elmondta, hogy a fia halála után a családja "szétszakadt”.

A fiam soha nem fog úgy felnőni, mint mindenki más gyereke, iskolába járni, és teljes életet élni. Soha többé nem leszek ugyanaz.

– mondta a megtört édesanya.


(A címlapi kép illusztráció!)