Barátnője szeme láttára szúrtak szíven egy férfit egy szórakozóhelyen

Vágólapra másolva!
Egy férfi a barátnőjével bulizott egy szórakozóhelyen Birminghamben, amikor egy férfi oda lépett hozzá és kegyetlenül leszúrta a barátnője szeme láttára. A férfi anyja a biztonságiakat okolja, amiért nem ellenőrizték alaposan, hogy kiket engednek be a klubba.
Vágólapra másolva!

A 23 éves Cody Fisher testnevelő tanárt kegyetlenül meggyilkolta egy ismeretlen férfi az egyik birminghami klubban, mikor barátnőjével bulizott.

 A férfihez tánc közben ment oda a gyilkosa, aki a zsebéből előrántott egy kést és szíven szúrta vele Codyt, aki a barátnője szeme láttára esett össze a táncparkett közepén. 

image

Cody anyja, Tracey Fisher a szórakozóhelyet hibáztatja fia halála miatt, ugyanis állítása szerint semmilyen módon nem ellenőrizték az aznap este oda érkező vendégeket. A férfi barátnője megerősítette Tracey állítását, ugyanis a nő elmondta, hogy neki még csak a táskáját sem nézték meg a beengedés során. 

Sőt a gyilkosság után sem vizsgálták meg a szórakozóhelyen lévő vendégeket, emiatt a gyilkosok, Kami Carpenter és Remy Gordon könnyen el tudtak menekülni a helyszínről.

Az eset után a rendőrség vizsgálatot indított a szórakozóhellyel szemben és a hiányos biztonsági intézkedések miatt elvették a klub működési engedélyét. -írja a Mirror.