27 év késéssel kézbesítettek egy képeslapot az Egyesült Királyságban

Vágólapra másolva!
Egy képeslap 27 évvel a feladása után került kézbesítésre az Egyesült Királyságban. A címzett azt követően kapta meg az üdvözlőlapot, hogy a történet a BBC Look North című műsorában szerepelt.
Vágólapra másolva!

Több mint 27 évvel azután, hogy postára adták, egy képeslapot kézbesítettek a címzettjének az angliai Hullban. A lapot Alphie Meleyal-nek címezte 1997-ben a volt párja édesanyja.

A most hatvanéves nő végül azt követően kapta meg a képeslapot, hogy a történet a BBC Look North című műsorában szerepelt.

A késedelem ellenére a Royal Mail (a brit posta) azt nyilatkozta, hogy mindent megtesznek azért, hogy minden postai küldeményt időben kézbesítsenek.

Nem világos, hogy a képeslap hol volt azóta, hogy 1997-ben Wolverhamptonban feladták. A képeslapot végül 27 év elteltével, idén márciusban kézbesítették.

A kártyát azután küldték, hogy Meleyal szakított akkori partnerével, Mandyvel. Mandy édesanyja, Eileen küldte a kártyát, hogy kifejezze szomorúságát a szakítás miatt.

A lap címzettje azt mondta: 

Megdöbbentem, de nagyon örültem, hogy valaki akkor gondolt rám. Először azt hittem, hogy ez egy vicc, de amikor megkaptam a levelet, nagyon izgatott lettem, és amikor megtudtam, hogy kitől jött, nagyon meghatódtam. Annyira boldog vagyok, hogy megkaptam.

Jackie Hill, annak az ingatlannak a jelenlegi lakója, ahová a kártyát küldték, azt mondta, hogy sokkolta, amikor egy 26 penny (118 forint) értékű illetékbélyeggel ellátott borítékot talált a postaládában.

Először nem vettem észre, hogy 1997-es bélyegzője van, amíg egy ismerősöm rá nem mutatott. Azt gondoltam, hogy fontos lehet a címzettnek, és nagyon örülök, hogy sikerült eljuttatnom neki 

- mondta.

Egy képeslap 27 évvel a feladása után érkezett meg, 1997-ben adták fel.
Egy képeslap 27 évvel a feladása után érkezett meg, 1997-ben adták fel
Fotó: Alphie Meleyal / X

A Royal Mail szóvivője szerint valószínű, hogy a küldemény valamiért kikerült a postai rendszerből, nem pedig elveszett.

Közel három évtizeddel később Meleyal elárulta, hogy még mindig tartja a kapcsolatot volt párja édesanyjával, és évente legalább egyszer találkozik vele - írta a BBC.