Többen rosszul lettek, fuldokoltak egy grazi diszkóban

rendőrségi sziréna, forrás: pixabay.com
Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le tegnap este egy grazi diszkóban, illetve az előtt. Többen is rosszul lettek, volt, akit kórházba kellett vinni. Ugyanebben a diszkót alig egy nappal korábban bombariadó miatt mindenkinek el kellett hagynia.
Vágólapra másolva!

Hajnali 2 óra körül hívták az egyik legnépszerűbb diszkóhoz a rendőröket Grazban. Egy rendezvényen többen hirtelen rosszul lettek.

Mivel nagyon sokan voltak a diszkóban, rengeteg rendőr, és mentős érkezett.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínen derült ki, hogy a klub előtti parkban valaki paprikaspray fújt a levegőbe, valószínűleg ettől lettek többen is rosszul.

Egy fiatal nő és egy férfi égő szemekre, légszomjra és erős viszketésre panaszkodott. Mindkét fiatalt a grazi szemklinikára vitték.

Nem sokkal ezután még két mentőt kellett hívniuk a rendőröknek, mert egy nőt mozdulatlanul találtak. Mind kiderült elképesztő mennyiségű alkoholt ivott. Egy férfi pedig zavarodott volt. Őket is kórházba vitték.

Ahogy azt korábban megírtu: Huszonkettő dolgozót szállítottak rosszulléttel kórházba a mentők Mezőkovácsházáról. A bajt egy élelmiszer-feldolgozó üzemben történt ammónium-szivárgás okozta. Nógrádszakállán negyven gyereket, illetve néhány felnőttet szállítottak kórházba hányásos, hasmenéses tünetekkel egy cserkésztáborból. Gondatlan veszélyeztetés gyanújával indítottak nyomozást egy csepeli iskolában történt tömeges rosszullét miatt. Akkor 39 gyereket kellett kórházba vinni, mert hányingerre és fejfájásra panaszkodtak

Forrás: Krone