Szexrabszolgát csinált a betörőből egy fodrász

Vágólapra másolva!
A betörés és lopás komoly bűncselekménynek számít a világ minden táján. Vannak azonban olyan bűnözők, akik lebuktak, nem is akárhogy. Az egyik betörőt az buktatta le, hogy nem tudta visszatartani a nevetést, másból pedig szexrabszolgát csinált a fodrász, akit ki akart rabolni.
Vágólapra másolva!

Az emberiség történelmében számos különös és furcsa bűncselekmény történt, amelyek kiemelkednek a többi közül. Ezek a történetek gyakran hihetetlenül szórakoztatóak vagy éppen abszurdak, néha pedig mindkettő egyszerre. Történelmi alakok, akik elképesztő módon buktak le, hétköznapi emberekről, akik hihetetlen körülmények között váltak bűnözőkké - az Origo most a legszerencsétlenebb betöréseket szedte össze.  

vicces, betörő, rabló, rablás, Vicces betörés rablás, viccesbetörésrablás, illusztráció
Fotó: Northfoto

Elnevette magát

Virginiában egy házaspár esti megszokott futásukból tért haza, miközben egy betörő volt a lakásukban. A hangokat meghallva az emeleten keresett búvóhelyet. A férj épp viccet mesélt feleségének, mely olyan ütősre sikeredett, hogy nem csak a nő nevetését lehetett hallani.

Igen, a betörő is elröhögte magát, ezzel lebuktatva saját magát.

 

Szerelmes lett

Három férfi úgy gondolta az Ohio állambeli Columbusban, hogy kirabolnak egy családi házat. Betörve azonban egy szerelmes párra akadtak. Miután elvitték a talált ékszereket és készpénzt, elmenekültek.

Stephen Bennett azonban vonzódni kezdett a kirabolt nő iránt,

így 2 órával később visszament a házhoz, hogy - az egyébként foglalt - nőt randira hívja. A nő azonban felismerte a férfit és kihívta rá a rendőröket.

tiktok, randevú, hold
Fotó: Origo