Szakított csaló férjével a skót lottónyertes nő, mert az elherdálta a vagyonát

Gillian Bayford, Brian Deans, lottó, nyeremény,
Ennek ellenére kibékülne a férfivel.
Fotó: AFP/Andrew Cowie
Vágólapra másolva!
Majdnem 70 milliárd forintot nyert a lottón egy skót nő, akit férje, ahogy a barátok fogalmaztak, szimplán egy két lábon járó pénzautomatának gondolt. A munkanélküli Brian Deans rengeteget költött autókra, nyaralásokra, órákra, ötcsillagos focitúrákra, ezt elégelte meg Gillian Bayford. A férfi egyébként éppen azon a héten követett el egy csalást, amiért börtönbe került, amikor a nő volt férjével megnyerte a lottót. Deans szabadulása után sem tért jó útra, de gyerekük miatt az édesanya egyben akarja tartani a családot.
Vágólapra másolva!

Az 51 éves Gillian Bayford rengeteg pénzt nyert a lottón, a majdnem 70 milliárd forintnak megfelelő fontnak azonban egy jelentős részét költötte el 43 éves munkanélküli férje. A skót nő állítólag úgy döntött, elege van abból, hogy Brian Deans elherdálja a vagyonát, ezért kitette otthonából - számolt be róla a Daily Mail.

A férfi rengeteget költött autókra, nyaralásokra, órákra és ötcsillagos futballutakra – ahogy a barátaik fogalmaztak, a nőt pénzautomataként kezelte. 

Gillian Bayford mindezek ellenére visszafogadná a férfit, ugyanis a világjárvány ideje alatt, 2020-ban gyerekük született. Ő azonban csak akkor menne vissza, ha újabb ajándékokat kapna feleségétől.

– mondta egy ismerős a Daily Mail szerint.

Deans ugyanazon a héten került börtönbe, amikor Gillian és volt férje, Adrian 148 millió fontot nyertek a lottón. Csalás miatt hat hónapot töltött a rácsok mögött, szabadulása után ingatlanokat újított fel. Most egy kocsmát vezet Auchterarderben, és majdnem az összes pénzét elköltötte a nőnek. 

Nemrég arról írtunk, egy idős nő állítja, bűnözőként kezelik, mert túl sokszor nyert a lottón