Nem akárhogy áll bosszút a tolvajokon egy brit vlogger

Vágólapra másolva!
Egy brit utazó vloggernek ellopták a táskáját Spanyolországban, amiben a kedvenc pulóvere is benne volt. A férfi bosszúból elhatározta, hogy visszamegy az országba és bosszút áll az ellopott táskájáért.
Vágólapra másolva!

A brit Rob Adcock a TikTok egyik legfelkapottabb utazó vloggere. Számos hasznos tippet oszt meg követőivel videóin keresztül, legyen az a Ryanair jegyfoglalása vagy praktikus csomag összekészítés - szinte minden témában otthonosan mozog. A spanyolországi útja azonban nem várt eseményeket hozott.

A fickó bosszút állt a zsebtolvajokon, miután ellopták a táskáját és a pulóverét, Rob Adcock, RobAdcock
Fotó: TikTok/robdidatiktok

 A nyaralás alatt ugyanis ellopták a táskáját, benne a

majdnem 70 ezer forint értékű pulóverével, ami nem mellesleg a kedvenc ruhadarabja volt.

Ez a történet rávilágított arra, hogy a zsebtolvajokat nem igazán érdekli a táska tartalma, mást is el fognak lopni, így kitervelt valamit. Visszatért Spanyolországba, azonban ruhadarabok és értékek helyett egy adag lóürülékkel pakolta tele a táskáját. 

Gyanútlan turistának fogom magam beállítani. Van egy térképem, hamis pénzem, amit majd mutogatok. Mindenhová elmegyek, ahol azt mondják, hogy nem szabad

-nyilatkozta bizonygatva sikerének kulcsát a TikTok-on. Természetesen egy rendőrségi nyomkövető is lapult táakában, amivel követni tudta a tolvajokat, bár az útlevelét is a rossz táskában hagyta.

Mindennek ellenére követői biztatták az akcióra és drukkoltak a pulóver visszaszerzéséhez.

 

Forrás: DailyStar