Nagy bajban a szexi bűnözőlány, ezért eladja azt, ami a legfontosabb neki - fotó

CSAK CÍMLAPINAK
CSAK CÍMLAPINAK
Fotó: _dumarquess017/Instagram
Vágólapra másolva!
Eduarda Marques-t, ismertebb nevén Cocaine Barbie-t a múlt hónapban tartóztatták le, mikor a rendőrség házkutatást tartott nála és ott drogot találtak. A nőt őrizetbe vették, azonban a múlt héten szabadon engedték, de persze a nyomozás tovább folyik ellene. Cocaine Barbie-nak ügyvédet kellett fogadnia. Az influenszer a pereskedés miatt olyan rossz anyagi helyzetbe került, hogy az egyik legfontosabb dolgát kényszerült eladni.
Vágólapra másolva!

A brazíliai Sao Jose do Rio Pretó-ból származó 20 éves Eduarda Marquesnek, több mint 20 000 követője van az Instagramon, ahol rizikós motoros trükköket mutat be. 

Az influenszernél február 21-én tartott házkutatást a rendőrség, amely során kokaint, cannabist és készpénzt találtak a nő házában. 

A razzia során egy 16 éves fiút is letartóztattak, akiről kiderült, hogy valószínűleg ugyanannak a drogbandának a tagja, mint Marques. A nőt ezután letartóztatták, de múlt hét kedden szabadon engedték, mivel a bíróság szerint nem volt nagy mennyiségű kábítószer Marques lakásában. 

Azonban a szabadlábra helyezésének az a feltétele, hogy két havonta meg kell jelennie a bíróságon. Valamint engedély nélkül nem hagyhatja el a várost, ahol él, és nem változtathatja meg a címét sem. 

Cocaine Barbie ezek miatt kénytelen volt ügyvédet fogadni, azonban a nő nem tudja megfizetni a drága ügyvédet, ezért a szívének legkedvesebb dolgát akarja eladni. 

Tegnap Instagram-történetében osztott meg egy képet, amin a motorja van. Ezt a motort használja az életveszélyes videóban, de most mégis arra kényszerült, hogy eladja, mivel máshogy nem tudja kifizetni az ügyvédet. Marques ezt a követőinek is elárulta. A történetét így feliratozta:

Az ügyvéd fizetése miatt adom el.

-írja a nő az Instagram-oldalán.

image

Forrás: DailyStar