Megmérgezett egy milliomos házaspárt egy férfi Angliában, majd hamis végrendeletet készített

Vágólapra másolva!
Bűnösnek találták azt a 34 éves informatikai dolgozót, aki a vád szerint 2023. június 29-én megölt egy milliomos házaspárt az angliai West Mersea-ben. Az informatikai dolgozó fentanillal mérgezte meg őket, ezután pedig hamis végrendeletet hozott létre, aminek értelmében a cégük igazgatója lett volna a haláluk után egy nappal.
Vágólapra másolva!

Bűnösnek találták azt a 34 éves informatikai dolgozót, aki a vád szerint fentanillal megmérgezett egy milliomos házaspárt az essexi West Mersea-ben, mielőtt hamis végrendeletet hozott létre, amelynek értelmében a szőnyeget forgalmazó cégük igazgatója lett volna - számolt be róla a Daily Mail.

Luke D'Wit közel állt Stephen és Carol Baxterhez, nekik dolgozott, mintha a fogadott fiuk lett volna, úgy bántak vele. 

A férfi halálos mennyiségű opioid fentanilt adagolt az italaikba 2023. június 29-én, és egy titkos kamerán végignézte, ahogy meghalnak, mielőtt eltüntette a bizonyítékokat.

West Mersea, Település, Anglia, Mersea-sziget
West Mersea
Fotó: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Nicola Pulham

Baxterék lánya, Ellie sírt, amikor felolvasták az ítéletet. 

D'Wit a tárgyaláson kerekesszékben jelent meg a tárgyaláson, érzelmeket nem mutatott. Az ítélethirdetésre pénteken kerül sor, addig előzetes letartóztatásban lesz. 

D'Wit egy záradékkal egészítette ki a pár végrendeletét, miszerint a zuhanyszőnyegekre specializálódott cégük, a Cazsplash igazgatójává őt kell kinevezni. A házhoz közeli otthonában találtak egy csomag fentanilt, a gyógyszert édesapjának írták fel, aki 2021-ben halt meg rákban.  A férfi tagadta, hogy bármi köze lenne Baxterék halálához.

A nyomozók szerint D'Wit a legveszélyesebb emberek közé tartozik, akikkel valaha találkoztak, úgy vélik, sorozatgyilkos lett volna, ha nem állítják meg. Baxterék fia, Harry így nyilatkozott: 

Luke D'Wit elvette tőlünk azt, amit mindannyian a legszentebbnek tartottunk. Tönkretette az életünket.

A szülőket lányuk és annak férje találta meg.

Anyám és apám meghaltak, de nem csak úgy meghaltak. Elvették tőlem és a gyerekeimtől őket

 - mondta Ellie Baxter. 

Nemrég arról írtunk, Floridában egy férfi tízszer lőtte meg a lakótársát, és brutális verekedés tört ki egy temető előtt Salt Lake Cityben.