Meghalt, egy négyéves kislány, akit a kocsiban felejtett az apja

Vágólapra másolva!
Egy négyéves kislány meghalt, miután az apja az autóban hagyta. Késésben volt a munkából és elfelejtette, hogy a lánya a hátsó ülésen van.
Vágólapra másolva!

A négyéves Izzi Gil de Oliveira-t óvodába kellett volna vinni, de apja még azt is elfelejtette, hogy lánya a kocsiban van. A kislányt holtan találták a kocsiban a Brazíliában  lévő Alagoinhasban. A lány apja önként feladta magát a rendőrségen. Azt mondta, egyszerűen elfelejtette, hogy a lánya a kocsiban maradt.

Csak akkor döbbent rá hibájára, amikor felesége felhívta. 

Amikor a mentők megérkeztek a járműhöz, a gyermek már halott volt. Az apát letartóztatták, és emberöléssel vádolták meg.

Amanda Brito rendőrségi szóvivő, elmondta, hogy a 40 éves férfi beültette a lányát az autóba. A kislány nem volt hozzászokva, hogy a férfi viszi őt az iskolába. A gyerek el is aludt. A férfi ezután munkába indult és elfelejtette, hogy a lány ott van.

Izzi influenzás volt, ezért az anyja felhívta az iskolát, hogy megkérdezze, jól van-e a lánya, de az iskolában azt mondták neki, hogy a lánya nincs ott.

Az anya ekkor felhívta a férjét, aki azonnal kirohant az autójához, de a lány már eszméletlen volt.

A rendőrség szerint a lányt körülbelül három órán át hagyták az autóban. A halál pontos okát még nem állapították meg, de a brazil városban 32 Celsius-fok körüli átlaghőmérséklet volt aznap, így vélhetően a kislány a megfulladt a meleg kocsiban. A nyomozás még tart - írta a Mirror.

 

Sok a felelőtlen szülő
 

Tavaly nyáron meghalt egy kétéves kislány egy felforrósodott autóban Floridában. Többfajta drogot is találtak a házaspárnál, akik 14 órára bezárták és magára hagyták a 2 éves kislányukat.

Egy 37 éves német férfi június 21-én a kocsijában hagyta a mindössze 18 hónapos gyermekét a közel harminc fokos kánikulában Gießen városában. Az apa délután ért vissza az autójához, de a gyerek ekkor már halott volt.

Május 24-én egy gyerek nevelőanyja munkába ment egy kórházba, majd elfelejtette, hogy a csecsemő a járműben van, aki így a forró kocsiban maradt és meghalt.