Meggyilkolta, majd feldarabolta egy barátját egy férfi Angliában, élete végéig börtönben lesz

Vágólapra másolva!
Lee Clarke-ot életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték pénteken, miután 2022-ben megölte egy barátját, feldarabolta a testét és annak különböző részeit a Harlow-ban található két tóba dobta.
Vágólapra másolva!

Minimum 20 év börtönre ítélték azt a férfit múlt héten pénteken Angliában, aki meggyilkolta barátját és feldarabolta annak testét. Az 56 éves Lee Clarke Phillip Lewis testrészeit az essexi Harlow-ban található két tóba dobta 2022-ben - számolt be róla a BBC

Clarke hatodik emeleti lakásának több szobájában is megtalálták az 59 éves, hajléktalan Lewis vérét.

A tárgyaláson kiderült, Lewist 2022. november 12-e óta nem látták, bár nem jelentették eltűnését. A két férfi ugyanahhoz a társasághoz tartoztak, rendszeresen ittak, drogoztak együtt Harlow központjában, a hajléktalan férfi több éjszakát töltött a gyilkos lakásán. 

Egy illető kutyasétáltatás közben lett figyelmes arra, hogy a város egyik tavában egy ember maradványai vannak. A férfi szívét, tüdejét és törzse jobb oldalát a rendőrség később találta meg, egy másik tóban.

Lewis fia, Connor a bíróság előtt felolvasott nyilatkozatában méltatta az apját, azt mondta, hogy kedves, gondoskodó és barátságos ember volt, aki szívesen barátkozott idegenekkel. 

Apám soha nem fogja látni az unokái gyönyörű mosolyát, és azt, ahogy felnőnek.

 Clarke alig mutatott érzelmeket, amikor elítélték.

Mexikóban is egy brutális gyilkosság történt nemrég, Miskolcon pedig féltékenységből ölt egy férfi.

rendőr, munka, ScottishPhil
A két férfi sok időt töltött együtt, egy közösségbe jártak
Fotó: Essex police