Letartóztatási fotója indította be a tetovált lány OnlyFans-karrierjét

Abbie, OnlyFans, pucér, kép, letartóztatás, börtön
Vágólapra másolva!
Egy szuper szexi tetovált lányt börtönbüntetésre ítéltek garázdaság miatt. Amíg a büntetését töltötte, letartóztatási fotója vírusként terjedt el. Annyira oda voltak a fotóért, hogy szabadulása után rengeteg követője lett OnlyFans-oldalán.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Abbie Newman

bolti lopás és garázdaság miatt került börtönbe,

 mivel tavaly áprilisban egy nyilvános verekedés miatt letartóztatták, majd hálaadáskor bement egy kisboltba, amit kirabolt.

image

Emiatt négy napot volt börtönben. A letartóztatáskor készült fotója közben felkerült az internetre, ahol több ezren osztották meg, sőt még az OnlyFans- oldalát is rengetegen követni kezdték. 

Abbie szabadulása után tudta meg, hogy a fotója felkerült különböző közösségi oldalakra, és a nő szexi kinézete miatt sokan oda vannak érte. Emiatt újra posztolni kezdett az OnlyFans-oldalára,

 ahol a pucér fotói miatt ma már 24 ezer dollárt (majdnem 9 millió forint) keres hetente. 

image

A tetovált lány elmondta, hogy korábban heroinfüggő volt és többször elvetélt, ami miatt depressziós lett, és kétségbe esett mikor megtudta, hogy börtönbe kell vonulnia, azonban az OnlyFans-oldalának fellendülése megmentette az életét. 

Nagyon áldott vagyok, hogy ez megtörtént. A legtöbb ember nem kap második esélyt, én pedig valószínűleg a 10. esélyemnél járok, szóval igazán szerencsésnek érzem magam emiatt

- mondta.

Forrás: DailyStar